Flera dagars firande.

Om lite mindre än en timme blir jag plötsligt ett år äldre. Jag vet, jag är barnslig, men jag känner ändå lite pirr i magen, så där som man gjorde när man var yngre. Jag ligger inte sömnlös natten före födelsedagen längre, lyssnandes efter minsta ljud som kan tyda på uppvaktningsförberedelser, men det är fortfarande lika roligt att slita upp paketen. Det förändras nog aldrig.

Vid första åtanke kan det tyckas vara urtråkigt att fylla år på en måndag, men jag vet bättre. Nu har vi ägnat hela helgen åt att fira med den del av familjen som inte kan närvara imorgon. På så sätt drar man ut på det roliga lite mer. Jag har skålat i champagne och annat mousserande vin, ätit mängder med jordgubbar och fått en fin blomma av numera bortreste Erik. Spelat mer minigolf, ätit två supergoda middagar med ansjovispanerad lax respektive smördegsinbakad fläskfilé samt käkat lunch på vackert belägna kanalkrogen i Berg. Imorgon blir det chill med vännerna. Det lönar sig helt enkelt att fylla år på en vardag,

Spanien vann EM och jag kan bara säga att de var riktigt värdiga vinnare. Jag har hållt på dem i flera mästerskap och är verkligen glad för deras skull. Det var deras år. De var duktiga, hade det absolut jämnaste laget med toppspelare och ville verkligen vinna. Bra drag i finalmatchen. Trots Sveriges flopp var det ett riktigt bra mästerskap. Jag är nöjd.

Nu blir det lite Stieg Larsson på bokband innan det är dags att somna. En tidigt väckning imorgon och en härlig dag som väntar. Lite pirr i magen. Barnslig. Det får man vara.

Felle i vildmarken

Tvådagars-utflykt var toppen. Vi tog bilen via Mjölby och Boxholm till Torpöns camping vid sjön Sommen. Hyrde en fin canadensere och gav oss ut på det klara, lugna vattnet.

Det blev några timmars paddling, lunchpaus i en mysig sluttning på en obestämd ö, ytterligare paddling och därefter hamnade vi på lilla obebodda Trollön där vi spände upp tältet. Fiskade, lagade mat och bara njöt av lugnet. Fram mot kvällen tände vi en brasa och konsumerade mörk choklad och medhavd, väl kyld, öl. Det var lite kyligt i tältet när natten var som mörkast, men inte värre än att man stod ut.

På fredagmorgonen åt Johan sin uppfiskade aborre, stekt i mjukost, till frukost men jag höll mig till gröt och smörgåsar. Vilade lite och gav oss sedan ut på sjön igen. På vägen tillbaka var det motvind och vågor men vi hade ingen stress och nådde Torpön åter på eftermiddagen.
Bortsett från några regnskurar hade vi tur med väder och allt annat. Härliga dagar. Lugna dagar. Det finns nog inget som ger så mycket stillhet och ro som några dagars vildmarksliv.












Var ganska trötta när vi kom tillbaka till Linköping sent igår eftermiddag. Ett skumbad, en flaska vin, en film samt en middag bestående av pepparbiff, hasselbackspotatis, smörkokt sparris och rödvinsås blev en perfekt avslutning på minisemestern.

Idag har vi firat Inger, Johans mamma. Hon fyller år samtidigt som jag men snäll som hon är valde hon att bli uppvaktad några dagar tidigare istället, så att det slipper krocka. En minigolfrunda (det går framåt, jag vann med ett slag!) och champagne med jordgubbar har det blivit hittills, snart väntar en troligtvis mycket god middag.

Imorgon blir det fika med sweeties och middag med syskonen. Ciao!

Ännu en molnig sommarlovsdag.

Det är skönt med ett tomt hus.

Idag var en såndär lat-dag igen. Typisk sommarlovsseghet. Har bara slappat, spelat lite biljard, surfat runt på nätet, lagt pussel, lyssnat på bokband, spelat quadrapop, ätit grandiosa fryspizza, druckit cola, sett på film samt slökollat på fotbollen. Rätt skönt på ett sätt, men jag tröttnar efter en dag. Det räcker. Nu vill jag aktivera mig igen.

Vi fick ett infall och bestämde oss för att åka på en tvådagars-utflykt, jag och min grabb. Vi har köpt massa mat och packat ner spritköket och tältet och fiskespöt och regnkläderna. Sticker tidigt imorgon bitti (så snart jag har vattnat pappas älskade växter).

Vart vi ska åka? Det tänker jag inte avslöja här. Lite för riskabelt med tanke på min stora läsarkrets. Ni får allt vänta tills jag kommer hem igen.


Ölandstripp.

Eftersom midsommar blev relativt lugn (Ja, jag jämför med föregående år) orkade vi upp rätt tidigt i lördags och bilade med min familj ner till norra Öland. Mamma, pappa, morfar, Linn, jag och Johan såklart.

Så länge jag kan minnas har vi en vecka varje sommar (med några få undantag) hyrt en stuga i en liten by kallad Tingskullen. Så även detta år. Jag tycker om det där med traditioner. Att känna igen sig. Komma tillbaka till en plats där man är uppvuxen och hemmastadd.

Efter några stopp för fika och mathandlande var vi framme vid tretiden på eftermiddagen. Stugan var sig lik bortsett från en liten ubyggnad av verandan.

Vädret var uselt för det mesta men vi hade några riktigt härliga dagar ändå. Åt massa god mat på glasverandan med havsutsikt, löste korsord, spelade sällskapsspel, promenerade längs stranden, hoppade längdhopp i sandgropar, badade i havet (13.5 grader), tittade på sällsynta trollsländor, åt lunch i en väderkvarn, spelade mingolf, fikade mycket, besökta fyren vid Ölands norra udde samt beundrade raukarna i Byerum.

Eftersom väderprognoserna bara utlovade regn och mulet framöver beslöt Johan och jag oss för att åka hem igår kväll, resten av familjen stannar till lördag. Tog en av bilarna och jag körde större delen av vägen. Det gick fint och var kul att köra en längre sträcka för en gångs skull. Skönt att komma hem och ha ett eget tomt hus och tillgång till bil. I veckan ska jag bara njuta.





Midsommar - bästa hittills.

Kom hem från Öland sent igår kväll. Härliga dagar, mer om dessa kommer senare. Nu till Midsommar.

Det blev toppen. Precis så som en midsommardag skall firas.

Humöret var lite lågt till en början när folk droppade in och hade glömt allt möjligt som de skulle haft med sig. Jag var lite trött och alldeles för stressad. När alla väl var på plats och vi högg in på all god mat försvann dock både tröttheten och stresskänslorna. Vi åt sill och lax och potatis och massor annat och sjöng otaliga vackra visor och skålade och drack mousserande vin och snaps och stämningen var härlig. Efter middag blev det sällskapsspel och kubb och drinkar och pianounderhållning och biljardmatcher och prat och skratt.

Som sagt, precis som det ska vara! En kväll i goda vänners lag. Helt klart, bästa midsommarafton hittills!

                                 
Johan, Linn o Martin               Jag och Sandra        


             
Oscar o Maria              Tom  Pontus o Jerry
           
                                      
Pianoguden Erik         Underbar pose (Martins alltså)

Jag kan nog tänka på mig att fira nästa år också. Men då ska vi banne mig ha jordgubbar på tårtan!

Ett försök till.

Då var det midsommar igen, och jag tänker ge denna dag ett försök till. Det borde ju kunna gå att få en trevlig kväll, även om jag inte lyckats så bra hittills.

Den här gången är förutsättningarna näst intill perfekta. Vi är, om jag har räknat rätt, tolv personer som ska fira dagen tillammans. Först blir det kubbspel och andra lekar och sedan middag med all tänkbar midsommarmat, mousserande vin samt nubbe. (Notera ordet nubbe i singular. Det här är den största förändringen jämfört med föregående år). Jag har jobbat stenhårt med sånghäftet, det regnar inte ute, min outfit blir nog riktigt bra och alla verkar vara på topphumör. Återstår att se hur kvällen artar sig. Vad kan gå fel den här gången?

Jag brukar alltid hoppas för mycket, ha alltför höga förväntningar. Sverige åkte ut, det var hårt men vi spelade som krattor och var inte värda mer än så. Kanske var det lika bra, nu slipper vi förnedra oss i ett möte med storslagna Holland.

Allt annat är bara härligt. Igår var det shopping och fika på stan samt middag, fotboll och skräckfilm hos Johan. Portugal åkte ut och jag vågade knappt somna efter filmen, men jag överlevde och är glad ändå. Och imorgon åker vi till stugan på Öland. Tar med datorn och hoppas kunna snylta på något nätverk i närheten, annars blir det uppdatering och massa bilder när jag kommer hem.

Nu måste jag ta tag i packningen, lunchen och outfiten. Glad midsommar allihopa, hoppas ni får en underbar dag!

Bortgjord men laddad!

Jag känner mig dum. Ganska bortgjord. Jag skäms lite. Det var väldigt dåligt av mig att inte veta att inbördes möten slår målskillnad. Men även den bästa kan göra fel eller ha dålig koll och nu ska jag inte klaga mer på duktiga sportsajter som har koll. Stort tack till dig som förklarade läget, vill du ha ett något mer personligt tack får du nog ge dig till känna!

Mysig kväll igår, middag på Steve's med Burr, Oscar, Oscar och Johan. Riktig god mat, jag har verkligen underskattat det stället! Vi drog sedan vidare till 55:an för att se Frankrike och Italien göra upp. Matchen var väldigt underhållande till en början men ljudnivån var alltför hög och jag ganska trött så den sista kvarten kunde vi ha skippat.

Och idag kom min syster hem från sin treveckorstripp i Afrika. Med en härlig solbränna, fina presenter och en massa spännade historier från Tanzanias savanner. Jag är grymt avundsjuk men det är i alla fall skönt att ha henne hemma igen. Bjuder på en gammal bild, misstänker att den är tagen från förra sommaren (det står så på den iaf).



Nu börjar uppladdningen! TV:n ska slås på, ölen börja intagas, Sverigetröjan komma på plats och flaggan-på-kinden målas. Jag är peppad som tusan och håller stenhårt tummarna för oss ikväll. Tror vi kommer få en grym stämning här också, minst 10-15 pers ska tränga ihop sig i vår soffa. Go Sweden!

Felle vs sportsajterna.

Nu är jag upprörd. Antingen så har jag förlorat all min IQ och tankeförmåga, eller så har sportsidorna på nätet gjort det.

Här är ställningen i Sveriges grupp i fotbolls-EM för tillfället:

GRUPP D
                         Spelade matcher      Målskillnad         Poäng

Spanien                        2                        6 - 2                     6
Sverige                          2                        3 - 2                     3
-------------------------------------------------------------------------------
Ryssland                      2                        2 - 4                     3
Grekland                       2                        0 - 3                     0

Och här ser vi vilka lag som enligt everysport.com och ett antal andra sportsajter kommer att mötas i kvartsfinal nummer fyra:

22/06 20:45 Spanien vs. C2

Vad jag undrar är hur Spanien kan vara färdiga gruppsegrare när det bara skiljer tre poäng ner till både Sverige och Ryssland? Låt säga, rent hypotetiskt, att Spanien med många ordinaie spelare på bänken förlorar sin match mot Grekland med 2-0 och vi, Sverige, vinner mot Ryssland med samma siffor. Borde det inte då betyda att tabellen kommer se ut enligt följande?

                         Spelade matcher      Målskillnad         Poäng

Sverige                         3                        5 - 2                     6
Spanien                        3                        6 - 4                     6
-------------------------------------------------------------------------------
Ryssland                      3                        X- X                     3
Grekland                       3                        X - X                    3

Nu tror jag visserligen inte att detta kommer att hända, jag håller med om att det är ganska långsökt, men chansen finns ju. Ingenting är omöjligt.

I vilket fall som helst borde fotbolls-EM:s hemsida inte lägga ut ett spelschema som visar hur matcherna antagligen kommer att spelas. Då kan de ju lika väl ge ut guldmedaljen till det land de tror kommer vinna, redan nu.

Mysiga djur och sommarglädje.

Jag känner mig riktigt seg idag. Men inte på något negativt sätt, tvärtom. Det är skönt att bara ligga i soffan och äta bullar och dricka saft och kolla på Greys. Man kan njuta lite mer av det när man har börjat dagen på ett nyttigt sätt.

Gick upp ganska tidigt imorse och gav mig ut på en cykeltur som blev längre än jag trodde. Mötte upp Sandra och hälsade på "hennes" islandshäster. (Det är inte hennes, men hon får rida där hur mycket hon vill). Blev några kanonmysiga timmar i stallet med någon timmes ridtur i solskenet. Det är verkligen underbara djur, just islandshästar tycker jag är väldigt speciella. Vackra, lugna, snälla och mysiga.

Det var motvind på vägen hem och jag som inte direkt är i någon toppform var helt slut när jag kom fram. Men jag har i alla fall fått motion, gjort nytta, blivit avstressad, umgåtts med en underbar vän samt haft en helmysig förmiddag samtidigt. Perfekt vardagsnöje.

Nu börjar det bli dags att ta tag i saker igen. Midsommar behöver lite planerng och eftersom ingen annan verkar vara villig att tag i det blir det nog jag som får fixa. Men det gör inte så mycket, det är mest kul och hursomhelst kan det inte bli sämre än förra året. Ni kan läsa om den snedfyllan här.

Men först ska jag in till stan och träffa Burr och Oscar och säkert några fler. Sommarlov är bara så fint.

Busy weekend.

Ingen uppdatering här på några dagar. Det brukar innebära att jag antingen haft ett tråkigt liv och ingenting att skriva om eller att jag tvärtom haft alldeles för mycket att göra. Den här gången lutar det mest åt det sistnämnda. Men alldeles för mycket har jag nog inte haft. Bara alldeles lagom.

Fest fredag och lördag, jobb lördag och söndag, det är en härlig helg det. Öl är aldrig fel, speciellt inte i gott sällskap, och det kändes bra att göra något vettigt på dagarna för en gångs skull. Helg betyder dessutom OB och en hel del cash.

I fredags var det studenten ja, och vi hamnade hos Burr på hennes brors studentmottagning. Sjukt god mat och dryck och trevligt folk som precis kommit hem. Framåt natten tog vi en runda på stan men kom snabbt fram till att vi var alldeles för gamla för att vara ute. Lite efterfest hos Burr istället (som inte var vaken längre, hrm) och sedan sista bussen hem.

           
Jeppsson och Jarledal              Mousserande vin och
                                                        smörgåstårta hemma

                                 
Sandra och jag                             Brun-Wasell och Baardh

Några timmars sömn och upp ganska tidigt på lördagsmorgonen. Jobb hela dagen, tiden gick fort, och sedan möta upp gänget på Cosmic där vi bokat bord för att se Sverige vs Spanien. Härlig stämning, goda hamburgare och några öl på det. Matchen var ju frusterande men jag tyckte vi kämpade bra och hämtade mig rätt snabbt från förlusten. Det blev lite cider vid ån, seriösa samtal, skratt, mys och sedan lite fest hemma hos David. Mycket trevlig kväll och cykelfärden hem gick över föväntan.

Söndag blev det och jag var dödstrött men släpade mig ändå upp vid kvart över sju. Jobb och jobb, gick lite segt men det var en härlig stämning. Fick testa på nya busslinjen hem, hurra för nr 13, det gick supersnabbt. Slängde mig på soffan när jag kom hem, orkade knappt käka, men piggnade sedan till lite och åkte till Johan som precis kommit hem. Trött men glad.

Och igår tog vi det mest lugnt tillsammans. En sväng på stan och årets första minigolf runda avklarades. Vi hamnade tillslut på exakt samma poäng, ganska rättvist. Och tur. Jag hade blivit hemskt arg annars.

Meningslöst.

Jag har verkligen inte gjort någonting på hela dagen. Inte orkat ta för mig något, jag vet inte varför. Men jag antar att alla har sådana dagar. Det är bara tomt och allt känns så fruktansvärt meningslöst.

Det är väl vädret, delvis. Kallt och mulet och jävligt. Men något annat också. En ensamhet som känns lite skrämmande. Min syster är i Afrika, pojkvän i umeå, vännerna jobbar eller är upptagna på andra håll. Tror jag. Att lyfta luren och ringa någon hade varit en alldeles för stor ansträngning idag.

Kanske behöver man sådana här dagar. Kanske mår man bättre av lite ensamhet ibland. Jag vet i alla fall att jag saknar någon så oändligt mycket mer än vad jag trodde jag skulle göra. Jag önskar att du vore här. Nu. Inte om tre dagar.

Imorgon är det studenten och en av livets allra största dagar för tusentals ungdomar. För mig är det bara ytterligare en vanlig, oviktig dag som passerar förbi. Jag behöver verkligen komma bort.

EM-festen är igång!

Bra jobbat Sverige! Skönt att ni (vi?) äntligen visar vad ni kan, och att ni som vanligt är bäst när det gäller. Två mål är inte dåligt och det kunde ha blivit fler. Lite trist kanske att vi mötte jordens tråkigaste lag (hur Grekland lyckades vinna förra gången är ett stort mysterium), men vad gör väl det när vi kammar hem tre poäng?

Helmysig kväll hemma i Malmslätt. Många goda vänner, vissa som man inte träffat på länge. Först grill, trots blåsten, och mycket god mat och vin. Därefter bänka sig i soffan framför storbildsskärmen som pappa och Erik tillslut lyckades fixa. Chips och öl och Burrs goda kakor och härlig stämning, Sverige vann och det kan nog inte bli mycket bättre. Ja. Jag kommer nog alltid att vara den där fotbollsbruden. Lite grann. Det är okej.

Jag diggar det andra målet. Och att Ljungberg alltid lyckas kamma hem sina frisparkar. He will allways be my favourite.



Burr och jag

         
Måål                                         Söt-Sandra                  JUBEL


Felle och fixar-Erik

                                

För övrigt, om ni inte har sett den här videonmåste ni bara kolla på den! Henke Larsson är klockren!

Dagens ungdomar.

Mysigt igår. Den blev 55an såklart, Burr och jag och några tjejer till som vi träffade där. Det är en av fördelarna med Linköping, man träffar verkligen alltid någon man känner.

Det blev en hel del öl och massa prat och fotboll på storbildsskärm och en himla massa nästan-studenter som hade haft mösspåtagning och var ute och festade medan de ännu var unga och oförstörda.

Jag blev lite förvånad över hur rättframma de är, de där dagens ungdomar. Alla vågar säga vad de tycker. Inte så att jag klagar, det är alltid kul att höra att man är söt och Burr lämnar nog gärna ut sitt nummer, men ändå. Jag börjar känna mig så gammal. "Så där var det inte på min tid..."

I vilket fall som helst var det en himla mysig kväll. Sådana blir det definitivt fler av i sommar.

Familjefirande och toppendag.

En väldigt lugn helg. Jag kunde ha jobbat, men mycket skulle fixas hemma och jag kände att jag ville hjälpa till. Något ska man väl göra för att man bor gratis, får lagad mat samt tillgång till bil. I lördags blev det en sväng på stan, hjälpa till med matlagning och sedan fin buffé med en stor del av släkten. Gott och mysigt. Igår gick vi upp tidigt och firade mamma och pappa som blev ett år äldre och visare. Ja, det är fortfarande häftigt att de fyller år på samma dag. Och det faktum att min syster ockå fyller år samtidigt gör saken ännu lite häftigare. Tårta och presenter blev det, och sedan ännu en dag vid vättern.

Idag har jag tagit avstånd från hemmet och börjat socialisera mig lite igen. Först spelat beachvolley med Taino, Marcus, Martin och Martin och därefter badat med de två sistnämnda. Toppendag. Jag är helt såld på volleyboll. Det gör mig glad.

Jag förstår inte att folk faktiskt klagar på vädret. Det är underbart ute, varmt och vackert och soligt. Man kan beacha (bra ord!) dagarna i ända, man fryser inte oavsett hur kallt det är i vattnet, man får världens finaste solbränna, folk är glada och skrattar och kvällarna är ljusa och långa. Passar det inte kan man ju alltid stanna inne. Eller vara i skuggan? Jag ser inte fram emot slutet av den här veckan, väderprognosen lovar regn och jag befarar att det dröjer länge till nästa värmebölja.

Nu ska jag åka in till stan och dricka öl med Burr, och imorrn blir det beachvolley i ryd som uppladdning för den stora matchen. See ya!

Lazy days.

Det kan man verkligen säga. Så otroligt skönt att bara vara ledig. Det var länge sedan jag njöt så mycket. Jag har inga tider att passa, inga måsten, inga krav, inga begränsningar. Vädret håller i sig. Folk är hemma och lediga och sociala och jag önskar bara att de bodde lite närmare.

Lite har man väl gjort ändå, även om det känns som att man bara latar sig. Jag har fikat, sett klart på andra säsongen av Greys (ja, för andra gången. minst), myst med min grabb, spelat volleyboll, druckit vin hos erik, gått på stan, gjort tårta, bakat bullar, löst korsord, aktat mig för att spendera pengar och så har jag badat föstås. Heldag i ekängen idag. Superskönt. Ska klura lite på betyget, än finns det tid för smicker.

FIck tillbaka 6500 på skatten. Det är lycka det, när man inte förväntar sig något alls. Dessvärre går väl varenda krona åt till hyra, elräkning, försäkring och liknande. Ibland är det hemskt att ha ett eget ställe.

Mycket är slappt och skönt men jag kan ändå inte låta bli att oroa mig. Det kommer inte att hålla i längden, att bara gå och dra. Jag vet att jag kommer tröttna och jag vet precis vad jag behöver. En ny hobby, Något att brinna för. Men jag kan bara inte komma på vad.

Jag minns hur uppspelt jag var inför fotbolls-VM för sex år sedan. Hade stenkoll på alla länder, kunde rabbla grupper och resultat och såg i stort sett alla matcher. Men tråkigt det än är måste jag acceptera att jag inte är den där fotbollsbruden längre. Passionen är försvunnen. Gnistan släckt. Det är klart att jag ska se Sveriges matcher nu i EM. Det är ett måste. Men det räcker inte. Jag måste hitta något annat att brinna för, en ny passion.

Å andra sidan finns det biljetter till Cypern för 998:-, flyg och boende inkluderat, så i nödfall kan jag tänka mig att sticka iväg. Jag överlever nog.

Badplats #1, #2 och #3

Felle listar: Badplatser i Linköpingsområdet

#1 Vätterviksbadet, norr om Vadstena, Vättern

PLUS
+ Både gräs och sand, bara att välja
+ Klart vatten, härlig sandbotten
+ Nära till kiosk
+ Vattenrutschbanor samt volleybollnät finns
+ Bra bageri på vägen med utsökta bakverk

MINUS

- Vattentemperatur på 18 uppmätta grader, lite kallt för volleyboll
- Långt att åka, bil krävs
- Många barnfamiljer. Mycket skrik. Hög risk att få bollar i huvudet.

Totalt betyg: 4.2


#2 Johans Hjulsbrobad, Hjulsbro, Stångån

PLUS
+ Väldigt nära, eventuellt gångavstånd (OBS! Detta fordrar att man har en pojkvän bosatt i Hjulsbro)
+ Mycket plats, folktomt
+ Hyfsad vattentemperatur, runt 20 grader. Svalkande.
+ Strömt vatten, bra simträning
+ Nära till fotbollsplan

MINUS
- Gyttjebotten, inte mysigt
- Högt och lite stickigt gräs, ingen sand alls
- Strömt vatten, risk för drunkning
- Nära till fotbollsplan

Totalt betyg: 3.2


#3 Bergs slussar, Roxen

PLUS
+ Gott om plats, både gräs och sand
+ Sandbotten, perfekt vattentempratur på 21,372 grader
+ Nära till kiosk, minigolfbana, restauranger samt affär
+ Mycket fin utsikt, både vad gäller naturen och hunkar (OBS! Detta gäller endast för singlar. Jag har naturligtvis inte spanat in någon)
+ Underhållning genom kanalbåtar samt slussöppningar

MINUS
- Lite för långt att åka, cykel är ett alternativ men då ska man vara jäkligt badsugen
- Farliga slussar där man kan råka tappa ner sin volleyboll
- Väldigt mycket folk i semestertider
- Närliggande restauranger är svindyra

Totalt betyg: 3.9

(Anm. Vattentemperaturerna är angivna i celsiusskala och är ungefärliga om inget annat anges. I vissa fall väldigt ungefärliga. Speciellt då badplatstestare inte har vidrört vattnet.)

(Anm.2. Jag är medveten om att Vadstena inte ligger i Linköping)

Fotbollsträning och bad.

Jag tränade igår. Inför fotbolls-EM. Åt en massa chips och drack en massa öl och utstötte otaliga "Neeeeeej" och "Puh" och "Det är målet du ska sikta på för helvete, inte kameramannen!". Det kändes bra tyckte jag. Med träningen alltså, matchen gick ju inget vidare, men det är en bagatell. Jag tror stenhårt på oss i år!

Badat har jag gjort också. Ganska mycket till och med. Man vaknar och det är tjugoåtta grader ute, vad gör man om inte släpar med grabben eller Lotta eller någon annan till badplatsen? Tråkigt bara att det inte finns något riktigt bra ställe att åka till! Jag har satt upp ett mål för sommaren. I augusti ska jag ha finkammat området kring Lingköping och funnit den absolut bästa beachen.

För övrigt kan jag säga att man kan visst planera för en kväll och ändå vara en spontan människa. Att mina sommarplaner är sjukt diffusa för övrigt, att sommaren första jordgubbar alltid är underbara, att jag är lite besviken, att jag hoppas flygresan går bra och att jag undrar varför alla ska träffa Emma imorgon utom jag!?

Martin frågade mig idag om jag hade några idéer om nyår. DÄR kan man tala om planering. (Det visade sig dock att han menade midsommar. Ja, det är ju inte så stor skillnad).


RSS 2.0