Familjefirande och toppendag.

En väldigt lugn helg. Jag kunde ha jobbat, men mycket skulle fixas hemma och jag kände att jag ville hjälpa till. Något ska man väl göra för att man bor gratis, får lagad mat samt tillgång till bil. I lördags blev det en sväng på stan, hjälpa till med matlagning och sedan fin buffé med en stor del av släkten. Gott och mysigt. Igår gick vi upp tidigt och firade mamma och pappa som blev ett år äldre och visare. Ja, det är fortfarande häftigt att de fyller år på samma dag. Och det faktum att min syster ockå fyller år samtidigt gör saken ännu lite häftigare. Tårta och presenter blev det, och sedan ännu en dag vid vättern.

Idag har jag tagit avstånd från hemmet och börjat socialisera mig lite igen. Först spelat beachvolley med Taino, Marcus, Martin och Martin och därefter badat med de två sistnämnda. Toppendag. Jag är helt såld på volleyboll. Det gör mig glad.

Jag förstår inte att folk faktiskt klagar på vädret. Det är underbart ute, varmt och vackert och soligt. Man kan beacha (bra ord!) dagarna i ända, man fryser inte oavsett hur kallt det är i vattnet, man får världens finaste solbränna, folk är glada och skrattar och kvällarna är ljusa och långa. Passar det inte kan man ju alltid stanna inne. Eller vara i skuggan? Jag ser inte fram emot slutet av den här veckan, väderprognosen lovar regn och jag befarar att det dröjer länge till nästa värmebölja.

Nu ska jag åka in till stan och dricka öl med Burr, och imorrn blir det beachvolley i ryd som uppladdning för den stora matchen. See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0