Vad som helst för dig.

Det är sommarlov och jag har all tid i världen. Det vill säga, jag har alla förmiddagar i världen. Från halv två på eftermiddagen till ungefär kvart i tio på kvällen är tiden nämligen uppbokad. Varje dag.

Fotbolls-VM är en folkfest och trots att Sverige inte är med denna gång är det ett måste att se så många matcher man bara kan. Anser somliga. Och nu råkar det vara så att min käre pojkvän är en av dessa fantaster. (Jag känner inte många som slänger ut 700 spänn på Kameruns landslagströja, men han gör det). Så om jag vill träffa honom alls den här månaden blir det i tv-soffan.

Inte för att det är så jobbigt egentligen. Fotboll är en bra sport, det finns många fina spelare att titta på och om det dessutom är en händelserik match sitter jag gladeligen där. Men att se Ghana möta Serbien i 90 minuter är inget jag i normala fall väljer att lägga min tid på.

Därför tycker jag att det är ganska fantastiskt att jag, trots de många månader vi nu varit tillsammans, njuter av att bara få sitta bredvid dig. Jag skulle kunna titta på en svart skärm utan att bli uttråkad, så länge jag får känna din varma arm kring mina axlar. Ibland tycker jag om dig så mycket att det gör ont.

RSS 2.0