Sammanfattning av veckan.

Dålig uppdatering, I know. Jag har jobbat en jäkla massa timmar och är inte van att hantera den stress och trötthet som jobbet innebär. När jag inte har jag jobbat har jag antingen socialiserat mig eller varit för trött för att göra något vettigt.

Idag är jag ledig och utsövd och pigg för första gången på nio dagar. Tar mig an en liten sammanfattning av den senaste veckan.

I torsdags var jag stentrött mitt på dagen men piggnade till efter några timmars sömn. Åkte in till stan och fikade med Johan, Oscar och Molle. Vidare till 55an där vi mötte upp Burr och Wasell och några andra mer eller mindre bekanta. Drack vin, pratade strunt och hade en himla mysig kväll. Tomt efter Burr nu, men jag tror (hoppas) att hon har det hur bra som helst.

       
                                                               Bye darling...

fredagen käkade jag lunch med Johan och Linn på Cioccolata och stack därefter till Gyllen. Genomled ett tråkigt diskpass på eftermiddagen. Tiden gick dock fort och jag var relativt pigg när jag kom hem. Kocken (syrran) lagade tacos och vi hittade sedan det gamla hederliga brädspelet Jägersro i ett skåp. Hade planer på att gå och lägga mig tidigt men det blev istället en helkväll med halta hästar, grand prix, odds och slutligen en rafflande seger när min Rigel vann sista loppet. Underbart spel, både jag och Linn blir som barn så fort vi slår upp spelplanen. Kom i säng någon gång vid halv två.

Lördag
, gick upp klockan fem och började jobba halv sju. Gjorde först mackor i några timmar och jobbade sedan på nv. Rätt slapp dag, men var avundsjuk på alla lediga jävlar som kunde njuta av vädret. När jag slutade vid tre blev jag och Linn upphämtade av Oscar med tillhörande brud och vi åkte ner till Järnlunden där vi mötte upp Johan, Gustav och Madde. Fick äntligen njuta lite av solen och det blev wakeboard och vattenskidor för vissa, bad och sol för andra. Åkte tillbaka till Linköping vid åttatiden, grillade hos Gustav och roade oss på hans studsmatta. Jag var extremt trött och gick och lade mig redan vid halv ett.

söndagen kom jag till jobbet klockan halv tio och upptäckte att båda kassaapparaterna samt en av kylarna gått sönder, eller åtminstone inte fungerade. Vi kunde inte göra någonting åt saken utan fick klara oss med en miniräknare och priserna i huvudet resten av dagen. Lättare sagt än gjort när man knappt kan några priser alls. Det blev en lång dag. Kom hem vid femtiden, hann med en omgång av bondespelet innan siz tog tåget tillbaka till Lund och jag själv ägnade kvällen åt städning. Allt från dammsugning till rengöring av spishäll, kylskåp och badrum klarades av. Det var sista kvällen ensam hemma och hela huset blänkte när päronen på söndagnatten kom hem från sin resa.

Måndag,
sov lite för länge. Läste, sedan länge efterlängtade, Stieg Larsson (del tre) till frukosten och fastnade totalt. Jobb mellan tolv och sju, åkte därefter hem åt mammas lagade mat. (Även det väldigt efterlängtat!). Tillbringade kvällen med jordgubbstårta och Stieg. Han är ruskigt bra. (På att skriva).

Igår, tisdag, visade klockan på halv sex när den ringde och väckte mig. Tråkigt nog hade den ställt om sig någon gång under natten och att den egentligen borde visa halv fem var jag helt ovetandes om. Jag förvånades och förbannade det stackars oskyldiga tidsningsbudet när jag upptäckte att tidningen "var sen" och inte fanns i brevlådan. Ännu mer förvånad blev jag när kom till jobbet och fann att dörren var låst och att klockan på mobilen gick fel. Först här började jag få onda aningar men var tvungen att ringa fröken ur tre gånger innan jag trodde på att klockan bara var tio i sex. Blev insläppt av bagarn och hjälpte till i bagariet en timme innan mitt pass började på riktigt. Dagen flöt på bra, trevligt folk gör jobbet kul. Slutade halv fyra och tog bussen till Johan där vi tittade på Batman begins. Åkte sedan in och såg nya Batmanfilmen på bio. Den var sjukt bra och Ledger ännu bättre i sin sista roll.

Och idag är jag som sagt ledig och har förutom att, ledsamt nog, läst färdigt Luftslottet som sprängdes (grymt bra bok) inte gjort någonting. Jag försökte åka på badutflykt, men planerna förstördes av regn och det blev fika inomhus istället.

Usch, det här blev alldeles för långt. Det håller inte. Jag får helt enkelt ta mig tid att uppdatera oftare i fortsättningen. Är man redan trött kan man bara bli tröttare.

Nu blire käk och sedan ska jag träffa Jerry. Vi hörs imorgon! Tja.

Kommentarer
Postat av: Linn

Vad najs med en uppdatering! Även om jag redan hade rätt klart för mig vad du gjorde förra helgen... Kommer t Linkan igen nu i helgen, alldeles för många resor hem egentligen jag o J ska ju ha en golfhelg. Har läst golfteori hela veckan o kan allt om droppning två klubblängder, oflyttbart hindrande föremål och tillfälligt vatten. =) ses imorrn? Kram

2008-07-31 @ 18:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0